46
|
|
612
|
식품공학과 |
2007-06-27 |
|
45
|
|
778
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|
44
|
|
814
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|
43
|
Choi, H.K., Kim, K.H, Kim, K.H., Kim, Y.S., Lee, M.W. and Whang, W.K., 2006, Metabolomic differentiation of deer antlers of various orgins by 1H NMR s
조회수 829
식품공학과
06.10.25
|
829
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|
42
|
|
734
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|
41
|
|
801
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|
40
|
|
858
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|
39
|
|
855
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|
38
|
Ko, H.S., Kim, T.H., Cho, I.H., Yang, J.Y., Kim, Y.S. and Lee, H.J., 2005, Aroma active compounds of bulgogi, Journal of Food Science. 70: 517-552
조회수 729
식품공학과
06.10.25
|
729
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|
37
|
Yoo, S.H., Lee, J.S., Park, S.Y., Kim, Y.S., Chang, P.S. and Lee, H.G., 2005, Effects of selective oxidation of chitosan on physical and biological pr
조회수 800
식품공학과
06.10.25
|
800
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|