No. | 제목 | 조회수 | 작성자 | 작성일 | 첨부 |
---|---|---|---|---|---|
31 |
Kwon, Y. YAP/TAZ as Molecular Targets in Skeletal Muscle Atrophy and Osteoporosis. Aging Dis, 2024. https://doi.org/10.1
조회수 196
식품생명공학전공 관리자
24.04.04
|
196 | 식품생명공학전공 관리자 | 2024-04-04 | |
30 |
Yang, S., Lee, S., and Kwon, Y. Differential curcumin absorption and curcumin-induced STAT3 inhibition during 3T3-L1 cel
조회수 176
식품생명공학전공 관리자
24.04.04
|
176 | 식품생명공학전공 관리자 | 2024-04-04 | |
29 |
Kwon, Y., López-García, R., Socolovsky, S., and Magnuson, B.A., Global regulations for the use of food additives and pro
조회수 129
식품생명공학전공 관리자
24.04.04
|
129 | 식품생명공학전공 관리자 | 2024-04-04 | |
28 |
Kwon, Y. Potential Pro-Tumorigenic Effect of Bisphenol A in Breast Cancer via Altering the Tumor Microenvironment. Cance
조회수 122
식품생명공학전공 관리자
24.04.04
|
122 | 식품생명공학전공 관리자 | 2024-04-04 | |
27 | 772 | 식품공학과 | 2022-02-23 | ||
26 | 552 | 식품공학과 | 2022-02-23 | ||
25 | 704 | 식품공학과 | 2020-12-16 | ||
24 | 885 | 식품공학과 | 2020-12-16 | ||
23 | 1059 | 식품공학과 | 2020-03-16 | ||
22 | 778 | 식품공학과 | 2020-03-16 |