76
|
|
584
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
75
|
Choi, M. S., Choi, C. I., Jeong, E. A., Shin, J. K., Park, J. Y., Song, K. B., Park, J. H., Kwon, K. S., and Chung, M. S. Inactivation of Enterobacter
조회수 624
식품공학과
10.04.22
|
624
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
74
|
Choi, Y. J., Cheigh, C. I., Kim, S. W., Jang, J. K., Choi, Y. J., Park, Y. S., Park, H., Shim, K. S., and Chung, M. S. Selection of Starter Cultures a
조회수 719
식품공학과
10.04.22
|
719
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
73
|
Jang, J. K., Choi, Y. J., Chung, M. S., Park, H., Shim, K. S., and Park, Y. S. Isolation and Cultural Properties of Acetic Acid Bacteria for Productio
조회수 526
식품공학과
10.04.22
|
526
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
72
|
Kim, Y. B., Choi, Y. J., Kim, S. H., Park, J. H., Chung, M. S., Song, K. B., Hwang, I. K., Kwon, K. S., and Park, J. Y. Disinfection of Iceberg Lettuc
조회수 633
식품공학과
10.04.22
|
633
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
71
|
|
731
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
70
|
|
702
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
69
|
|
674
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
68
|
|
766
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
67
|
|
603
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|